ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

κώδικας δεοντολογίας.

η ηθική, η αξιοκρατία, η υπευθυνότητα και η διαφάνεια.

Κώδικας Δεοντολογίας & Επιχειρηματικής Ηθικής της Leading Brands Agency & Civitas Culture Limited.

Α.

Οριοθετεί τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε, δημιουργούμε και προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας, υλοποιούμε τα έργα των πελατών μας και παίρνουμε αποφάσεις.

Β.

Το περιεχόμενο του Κώδικα βρίσκεται σε αντιστοιχία με τις Εταιρικές μας Αξίες, τις Αρχές της Εταιρικής μας Διακυβέρνησης και τις αρχές της Υπευθυνότητας, της Αξιοκρατίας και της Διαφάνειας και συμβάλει στην ενίσχυση της εταιρικής μας κουλτούρας.

Γ.

Ο Κώδικας Δεοντολογίας απευθύνεται σε κάθε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της Leading Brands Agency και της Civitas Culture Limited.

Δ.

Μέσα από την επιχειρηματική ηθική και την υπευθυνότητα διασφαλίζουμε τη βιωσιμότητα της Εταιρείας, των εργαζομένων μας, των πελατών μας, των μετόχων και της κοινωνίας στο σύνολό της.

Ο σκοπός μας

Χτίζουμε έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο.
Δεσμευόμαστε να έχουμε δυναμικό ρόλο στην οικοδόμηση ενός καλύτερου τρόπου εργασίας υιοθετώντας πρακτικές που αναδεικνύουν τον ανθρώπινο παράγοντα σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα της εργασίας μας.

Οι αξίες μας

Ποιοι είμαστε.
Άνθρωποι που προάγουμε την ακεραιότητα, τον σεβασμός και την ομαδικότητα με σεβασμό στην διαφορετικότητα. Άνθρωποι με ενέργεια, ενθουσιασμό και κουράγιο για την «συνέχιση». Άνθρωποι που χτίζουμε σχέσεις βασισμένες στο ταλέντο, στην θετική διάθεση και στην αποτελεσματικότητα.

Η φιλοδοξία μας

Σύστημα αξιών.
Δημιουργούμε και διατηρούμε συνεχώς ένα σύστημα αξιών που διέπεται από μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ μας, με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας καθώς και με τους ανθρώπους που απολαμβάνουν το αποτέλεσμα της εργασίας μας.

Εργαζόμαστε σε ένα απαιτητικό, περίπλοκο και όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Καθημερινά ο καθένας από εμάς μπορεί ν’ αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και οι επιλογές που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις καθορίζουν τη φήμη μας ως ανθρώπους και ως εταιρεία.

Καθοδηγούμαστε βασιζόμενοι σε αξίες που παράγουν τον κώδικα δεοντολογίας και ηθικής μας. Οι αξίες μας είναι θεμελιώδεις, καθοδηγούν όλο το φάσμα των ενεργειών μας, επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε και τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετούμε πελάτες και αλληλεπιδρούμε με άλλες κοινότητες.

Μας διακατέχει η κουλτούρα της υπευθυνότητας, της ποιότητας και της εμπιστοσύνης. Ο καθένας από εμάς έχει την υποχρέωση να ανταποκρίνεται με τρόπο συμβατό προς τις αξίες μας σε κάθε βήμα που επηρεάζει την φήμη της εταιρείας μας και τον οποιονδήποτε άνθρωπο έρχεται σ’ επαφή μαζί μας άμεσα ή έμμεσα.

Ομάδα liason με εμπειρία χρόνων στην ανάπτυξη brands!

Χρόνος υλοποίησης από 6 έως και 24 μήνες αναλόγως του όγκου εργασιών!

Κόστος από 2.500€ έως και 4.800€ ανά μήνα συνεργασίας.